Astiz Cyrus

Tänkte ge er en närmare presentation av min b-ponny Astiz Cyrus, AC. Han är född -09 och blir alltså snart 4 år. Detta kan man verkligen inte tro då han är så himla lugn, snäll och allmänt cool och har så alltid varit. Aldrig varit rädd för någonting eller bråkig på nå vis. Otroligt nyfiken och vill vara med exakt överallt vilket är kul och han har därför varit väldig lätt att jobba med. Dock blir han väldigt lätt uttråkad, händer det ingenting så ser han till att det händer nått helt enkelt. Han är väldigt samarbetsvillig och försöker hela tiden göra rätt för sig. Tycker allting är otroligt kul och spännande. Verkligen en drömponny!
Här hoppar han 65 cm utan vidare ansträngning. Han har hoppat ca 75 cm med ryttare och 80 cm utan hittills med kapacitet för mer! Och som ni ser så har han en väldigt fin frambensteknik! :)
Glömde säga att han är av rasen kaspisk häst vilket är en väldigt ovanlig ras, finns ca 1000 st i hela världen. Väldigt speciell ras som brukar kallas för ponnyns fullblod!  

Gillar

Kommentarer