Äpplen

Det har tydligen varit ett riktigt bra äpple-år i år. Det är flera stycken som vill ge oss äpplen till hästarna och plockar kassar med äpplen till oss. Supersnällt att dom kommer med kassarna till oss då man har hört skräckhistorier om folk som har kastat in flera kassar med äpplen till hästarna ute i hagen i andra stall och hästarna har blivit sjuka.. Man måste verkligen tänka sig för så man inte ger för många äpplen till hästarna då det inte är bra :) Just nu har vi tre korgar fulla med äpplen och även 7 (!) ica-kassar fulla.. Helt sjukt och våra hästar kommer aldrig hinna äta upp allt innan de blir dåliga..
 

Gillar

Kommentarer

Har knappt fått några äpplen alls :(
www.henrikolsson.eu
Linda,
Man spar juh en hel del pengar på morötter och hästgodis nu under hösten i alla fall! ;) Men som du sa, tråkigt att dom blir dåliga så fort.
www.hanssonlinda.blogspot.se
Torka dom!!! Skär dom i lagoma bitar och in i ugnen på låg värme, lång tid :) (kan inte exakt, du får googla) Superbra hästgodis ;)
neapocalypse.blogg.se
bexollila,
Vinnaren av veckans blogg är dragen, vann du inte? Ny tävling uppe på en gång, men inte samma tävling ;) - http://www.nattstad.se/bexollila/shoutout-pa-instagram-15425935
nattstad.se/bexollila
Ryttarlivet.com,
Kan ni inte lämna in dem till nåt musteri? Mums!
Www.ryttarlivet.com
Lina,
Så var det för oss förra året, min syster har äppleträd på sin tomt och hon kom med en hel sopsäck hit som knappt gick att lyfta xD Verkar dock inte ha varit bra år för dem detta året för det varit angrepp på trädet =/ Trist.
linanilsson.horseworld.se