Äntligen ny vecka.

Äntligen måndag och ny vecka. Förra veckan var ingen höjdare alls, mitt liv skakade rejält på exakt alla plan. Några tråkiga besked. Två extremt jobbiga besked. Och ett val. Ett val där hjärta och hjärna krigade emot varandra. Jag fick noga väga för- och nackdelar, några sömnlösa och tänkande nätter innan jag tillslut var tvungen att inse att hjärnan var tvungen att vinna den här gången. Det blev lite för mycket på en och samma gång och är det någon gång sedan jag flyttade som jag har längtat tillbaka till min gamla stad och min familj så var det då. Så sjukt jobbigt att vara flera mil ifrån dom när man behöver dom som mest. Men det löste vi genom många och långa telefonsamtal. Tack för att ni finns, jag älskar er! ? Så, det var många tårar som föll förra veckan. Men nu är dom torkade och jag tänker bara att det som inte dödar, det härdar. Och med dom orden är jag redo att ta mig an en ny vecka!

Gillar

Kommentarer

marina,
Skönt att det känns bättre nu iallafall! :)
marinapalme.blogg.se
Åh, låter som en riktigt tuff vecka! Aldrig kul med såna beslut och man överanalyserar och tänker på allt. Vad det än var så hoppas jag du kände att du gjorde rätt beslut! Kram!
babustyle.forme.se
Carolina,
Tråkigt att din vecka blev så! Aldrig kul att behöva gråta :/ hoppas denna vecka kommer att bli bättre för dig! ? Sv; ja, nej tidiga morgonar är aldrig kul. Men helldre det än att sluta sent! :P
knaset.blogg.se
Divorce your horse,
Hoppas att den här veckan blir bättre än förra veckan
divorceyourhorse.se
Peter
,
Älskade dotter! ??