Äntligen helg!

En stressig vecka avslutades med fredagsmys här hemma med en vän. Vi beställde thaimat, kikade på fångarna på fortet och åt godis. Heaton stod för kvällens skratt, trodde jag skulle avlida när han fastnade i kaffe-cellen. Så hysteriskt roligt! Skrattade åt det i säkert en kvart efteråt.. kunde verkligen inte sluta. Kan ju också ha att göra med att vi båda var lite övertrötta. Haha!

För övrigt så har jag den här veckan äntligen känt att min energi är påväg tillbaka. Jag är inte längre helt slut efter att jag kommer hem från jobbet, det finns fortfarande energi kvar till annat då. Men så fort jag anstränger mig blir jag fortfarande andfådd.. Hostan håller i sig också. Långdraget skit det här.

Igår passade jag också på att anmäla Texas till utställning. Jag hade ju egentligen gjort klart årets planering av utställningar och hade inte räknat med denna. Men spontan som jag är så anmälde jag oss, försent dessutom men det var okej. Så nu är vi snart igång med årets första utställning. Och idag har jag bokat MH som är redan i början av april, håller tummarna för att vi får en plats. Sist vi anmälde oss så blev ju hälften av de anmälda borttagna i brist på plats..

Ikväll är det mellomys som gäller, sänds ju från Gävle idag. Så måste ju kika. Dessutom är ju Zlatan-Frans med? Haha minns ni hans låt?


Gillar

Kommentarer

Wilmabergqvists
Wilmabergqvists,
Jättefin blogg! 😊
nouw.com/wilmabergqvists
Emelie Andersson ,
Vem gillade du mest i mello? 😊

Sv: tack så mycket 😊
emeliiiiieandersson.blogg.se
jlandgrens,
Låter ju mysigt! Speciellt med thaimat hihi 😃
jlandgrens.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Lät som ett underbart fredagsmys 😊
spontan.blogg.se