Header

Och just idag var det min anställning som avslutades och det är med blandade känslor. Jag tycker att det är roligt eftersom att det väntar någonting väldigt roligt och utmanande runt hörnet, redan på måndag faktiskt, men samtidigt så är det alltid jobbigt att säga hejdå och avsluta något. En månads uppsägningstid har jag haft och den sista tiden har gått så himla fort! Den här veckan har jag sagt till alla kunder att det är min sista vecka och förklarat för dom hur det kommer att se ut framöver. Man har ju hunnit få sina favoriter som man pratar med 3-4 gånger i veckan och dom allra flesta är så himla trevliga och goa. Dom kommer jag att sakna.

Det har varit en egoboost att jobba här, dels med hemliga hjärtan på stämpelkortet men också massa kärlek och uppskattning från kunderna vilket dom har uttryckt varje vecka! Men här är ett axplock av härliga kommentarer som jag har fått den här veckan när jag har meddelat att jag ska sluta:


"Men vad tråkigt! Då har jag ju ingen att skämta med längre!"

"Du gör min dag VARJE dag som du ringer!"
Detta är på riktigt den absolut finaste komplimangen jag någonsin har fått. En kund som jag ändå pratar med fyra gånger varje vecka. <3

"Neej! Du som är så rolig att prata med! Ska jag behöva prata med någon surkärring nu?!"

"Men nej, varför då? Jag kommer att sakna dig!"

"Åh vad tråkigt! Du som har varit så lätt att prata med!"

"Är det sant?! Du som har varit så bra!"

"Fan vad tråkigt! Du som alltid har varit så glad och trevlig när du har ringt!"

"Vad tråkigt för **** som tappar en sådan bra medarbetare"

Alltså hur fina kunder har jag inte varit i kontakt med egentligen? Flera av dom har lagt till mig på facebook och jag har lovat att hälsa på deras butiker när jag har vägarna förbi runtom i Sverige. Förutom kunderna så har jag så klart fått massa fina komplimanger från mina kollegor som också kommer att sakna mig. (Vad dom säger i alla fall!)

Har fått fina blommor, tårta och påskägg nu när jag har slutat! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments