Allt enligt mig

Så himla skönt sen jag började sköta mina hästar själv. Då kan jag göra det som är bäst för mina små hjärtan och utgå från deras hälsa och välmående istället för att ta hänsyn till någon annans lathet. Allt för många gånger har mina hästars välmående kommit i kläm när folk är lat och vill bara att det ska gå snabbt. Idag såg morgonen ut såhär: 07.30 Hästarna får tillsammans komma ut i stora hagen, äta lite morgon hö och leka av sig. Medan mockar jag och fixar alla sysslor inne. Flingan som alltid har täcke på sig får även lufta sin päls och vara naken ute under morgontimmarna. 09.00 Det lilla morgon höet är slut och Cyrus får gå in till sin hage. Flingan tas in, borstas, behandlar hans knepiga utslag, får en liten promenad men märker snart att han har det himla jobbigt på det halkiga underlaget. Sätter på täcke och släpper ut han igen. 09.45 Dom får resten av höet samt vatten ute. Så himla skönt att man kan bestämma varje timme själv. Flingan får luftas utan täcke och Cyrus får gå någon timme i stora hagen så att han kan springa och bocka av sig lite. Allt för att mina hästar ska må så bra som möjligt. Hoppas även att Flingans utslag drar sig tillbaka när jag nu har bytt tillbaka hö till det som har bättre kvalité.
 

Gillar

Kommentarer

Elsa,
Emelie,
Min dröm är att få ha ett eget stall med mina egna regler och rutiner, det vore helt underbart!
semlur.blogg.se
Jenni,
Gud va skönta att kunna fixa allt sånt själv så som du sa :) Konstig fråga men nystartad blogg, och skulle bli jätte glad om du kollade in och sa vad du tyckte:) Sorry att jag frågade om du inte vill ha sånna frågor
jcortholm.blogg.se
Aili,
Ofta är det skönt att göra något själv, för då kan man som du säger göra det på sitt sätt! Verkar som du sköter dina hästar jättebra1 Jättefin bild! :)
ailicherp.blogspot.se
friskey
,
tack! :D
friskey
,
Ja det är mångas dröm! :) Hoppas din en dag går i uppfyllelse! :)
friskey
,
tack! :)