Allsång på skansen

Igår var det dags för mig att för första gången se Allsång på Skansen live. Jag tog bussen in till Stockholm där jag mötte upp syrran och hennes sambo Johan. Vi gick och käkade på Thai Boat, aldrig hört tals om det stället förut men hur mysigt var det inte då? En båt som var helt Thailands inspirerad och dom hade strand och grejer. Feeling. Sen begav vi oss mot allsången. Det första vi gjorde när vi kom in på Skansen var att sätta oss för att ta en glass innan vi gick upp mot scenen och intog ståplatser. Det var många tråkiga och lugna låtar som spelades och sjöngs men ändå, härlig upplevelse. Och bara det att stå där titta ut över den fantastiska utsikten och se solen gå ner över Stockholm var ju underbart. :)
 

Gillar

Kommentarer

Tuva Björnwall,
Anna,
Låter som en fin kväll ändå!
annaterneborg.blogg.se
Boel,
Åh vad mysigt! :D
musicwithboelish.blogg.se
Louise - vitmossa,
Åh vad roligt att ha varit på plats ändå!! Nu när Marklund är borta som programledare ska jag nog se till att faktiskt åka dit nästa år :)
vitmossa.blogg.se
Amanda,
Åh så kul att se det!
amandaforsman.blo.gg
Carolina,
Har aldrig själv ätit på båten, tror jag, men min pappa och min bror är där ofta och käkar lunch! Tydligen är det väldans gott :D Kul att du vart på Allsång på Skansen. Dit vill nog jag också innan sommaren är över! :) Sv; kul att du gillade svaren/frågorna :)
knaset.blogg.se
louise,
Åh va roligt :)
liizes.com
Lola ?,
Åh så mysigt :-)
donautgirl.blogg.se
Ellen,
Vad fint det såg ut på "Thai Boat"! Skulle vilja äta där!
www.nouw.com/kittys