Agility-måndag

Måndag igen vilket innebär att det är agility för mig och Texas ikväll. Ser såå fram emot det! Tränaren ska dessutom filma alla den här gången för att vi ska analysera vår handling efteråt, ska se om hon kan maila filmen till mig då så kanske jag vågar visa er här, hela filmen eller åtminstone några screen shots! :)

Trots att vi förra gången knappt körde något alls så hade jag sådan sjuk träningsvärk efteråt, hela framsida lår värkte i flera dagar efter. Helt galet! Kunde inte ens få upp benen för att lägga dom i kors utan att hjälpa till med händerna, haha! Snacka om otränad.. Men det krävs ju en hel del för att för det första starta i det tempot Texas startar i, som skjuten ur en kanon och sedan hålla hans tempo genom hela banan..
Ibland önskar jag att jag hade haft en hund som inte var lika taggad eller inte var lika snabb men så tänker jag ett varv till att jag en dag faktiskt kommer vara tacksam över hans snabbhet, det är garanterat den som kommer göra oss farliga på tävlingsbanorna framöver.. ;)


Gillar

Kommentarer