Header

Idag var vi iväg på Texas första officiella utställning. Denna utställning var inomhus i lokal, det var rätt trångt där inne med många hundar och pelare, bord och bänkar överallt. Jag slutar aldrig vara nervös inför utställning och Texas är alltid lika hispig som vanligt först när man kommer dit. Skäller på hundar och går inte direkt fint i kopplet. Men så fort han får komma in i sin bur så lägger han sig ner och slappnar av och bryr sig inte alls om hundarna runtom, inte ens fast dom andra skäller.

Inne i ringen skötte Texas sig över förväntan. Det var längesen vi ställde och jag var extra nervös eftersom det var en officiell. Men Texas förvånade verkligen och visste vad som förväntades av honom, tyckte dessutom att han var mycket mindre dragig än vanligt inne i ringen.

Domaren gillade Texas jättemycket och sa att det var ett utmärkt val av hund, vi hade en lovande hundframtid framför oss och hon tyckte att han var en jättefin och trevlig hund. Så det var jättekul att hon sa så mycket positivt utöver det som står i bedömningen! 😃 Det enda "negativa" hon sa var att det syns att han inte är färdigväxt ännu.

I bedömningen skrev hon följande: Utmärkt typ och storlek, uppmärksam, mkt bra huvud och bett, utmärkt topplinje, stark rygg, gott bröstdjup, mycket goda extremiteter, välansatt svans, rör sig med gott steg, skulle kunna ha mera massa.

Första gången som det står rakt av "rör sig med gott steg", annars är det återkommande att det står "rör sig bra när han VILL" i våra bedömningar.. Så det är extra roligt att det kändes bättre än vanligt och fick bättre kritik. 😃

Vi ställde i Öppen klass och han fick kvalitetsbedömning Excellent och fick därmed 1a pris i kval och sedan fick han 1a pris i konkurrens. Utöver det fick vi också hederspris!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den här kategorin är ju väldigt populär och de inlägg som finns under denna kategori är bland de mest lästa på hela bloggen när den låg på Horseworld. Så nu kör vi igen! 5 saker ni (förmodligen) inte visste.


Jag har väldigt svårt för att göra mig av med minnen. Jag sparar gärna på typ allt för att det är minnen. Vilket har resulterat i att jag har massor med flyttkartonger både hos mamma och pappa med "minnen" som jag inte vill göra mig av med. Saker som jag aldrig saknar men när jag väl går igenom dom så blir jag så nostalgisk och kan inte för mitt liv göra mig av med dom.

Bland det mest störiga som finns är när någon ringer till en och man missar samtalet med en hundradels sekund, ringer upp direkt och personen svarar inte. Hallå, hur upptagen har man hunnit bli på EN sekund??

I mina yngre år så var jag sjukt hundrädd. Konstigt, för jag var världens djurvän redan som liten och älskade de flesta djur men var livrädd för hundar. Kan såklart ha att göra med att jag blev attackerad av en schäfer som bet mig i armen när jag var 3 så jag började blöda. Kan fortfarande tycka att vissa hundar är obehagliga (individer och har inte något med ras att göra).

Att tanka bilen är bland det absolut tråkigaste som finns och jag drar mig för att göra det varje gång. Jag kör på ångorna in i det sista och det slutar alltid med att jag sitter helt nervös och undrar om jag ens kommer komma fram till macken.

Om det inte finns några galgar lediga när jag ska sortera in kläder i garderoben från klädhögen som på något mystiskt sätt alltid blir, så slänger jag helt sonika allting i tvätten istället för att vika in det och lägga det någon annanstans.

Likes

Comments

Äntligen är det fredag igen, kunde inte komma mer lägligt. Har börjat bli så sjukt trött igen och igår när jag kom hem så somnade jag direkt på soffan, vaknade vid sju och gick ut med hundarna och gav dom mat sen somnade jag för natten vid nio-snåret igen.. 😁

Så helgen kommer verkligen lägligt.. Direkt efter jobbet så bär det av mot Gävle där helgen kommer spenderas. Ikväll väntar go middag och walking dead maraton, måste titta ikapp de nya avsnitten som har kommit ut!

Imorgon är det utställning som gäller, Texas första officiella utställning till och med.. Får se hur det går 😉

Vad har ni för planer för helgen?

Likes

Comments

Igår satt jag och tidsinställde lite inlägg till bloggen och till ett inlägg skulle jag leta upp en bild som jag vet att jag döpt bara till "5". Söker på 5 när man ska ladda upp bild och får fram 9239 bilder som heter något med 5.. HAHA lyckat! Kanske dags för att döpa bilderna lite utförligare..? Förresten, kan ni gissa vad det är för inlägg som är på gång? 😃 Kommer senare i veckan..

Godmorgon förresten! Äntligen är vi inne i mars, de värsta vintermånaderna är därmed över. Har ni något extra roligt att se fram emot den här månaden? Tell me!
För min del så väntar bland annat dop av min guddotter
💗


Likes

Comments