Header

Hade egentligen tänkt att skriva ett till inlägg igår men kvällstimmarna gick så otroligt fort! Jag och min sambo ägnade kvällen till att skriva varsin "bucket-list" på 40 saker och när vi hade skrivit en varsin så läste vi igenom varandras och valde fem saker från min lista och fem från hans lista och gjorde en gemensam bucket-list  som vi ska klara av det här året! :D Riktigt rolig idé faktiskt och på så sätt har vi några gemensamma mål. Anyway, för att prata om något helt annat.. haha. Igår hade ju jag Persan, rider honom ca 2 dagar i veckan. Vi har fortfarande inte riktigt hittat varandra och jag har inte riktigt hittat Persans "knappar" än. Och jag har definitivt inte vant mig vid att han är så stor, han är mycket större än Flingan och det känns riktigt ovant. Det blir ju en helt annan ridning. Vi tog det i alla fall rätt lugnt igår det blåste en del och Persan blev lite spänd. Det släppte dock när jag började jobba honom i traven, gjorde små skänkelvikningar över vägen och böjde åt bägge håll för att mjukgöra honom. Och så fort jag började arbeta honom så började han frusta och slappna av! :) vi1

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vaknade för ett tag sedan men ligger fortfarande kvar i sängen och myser. Bröllopet igår var helt fantastiskt, brudparet var så otroligt fina och dom hade ordnat allt så himla bra! Det hade inte kunnat bli bättre :) Jag och Micke fick en supergullig kommentar av en tjej som sa att vi var det bäst klädda paret på hela bröllopet, vi hade matchat våra kläder perfekt tyckte hon! Haha riktigt roligt! Men idag är det en ny dag och denna dag ska fyllas av häst- och stall tid! Flingan ska medicineras, motioneras och stretchas. Idag står klättring på schemat. Jag ska även rida Persan idag vilket jag ser fram emot! Vad vi ska göra har jag dock inte bestämt ännu, vi får se vad jag känner för när jag väl sitter i sadeln :)

Vad gör ni en söndag som denna? 

tumblr_lz7zblKGyY1qieq9mo1_500_large

Likes

Comments

bröllopIdag är det dags för bröllop! Det är min farbror som gifter sig och dom ska ha hela bröllopet hemma på gården, både vigseln, middagen och festen. Jag tror att det hade blivit riktigt bra om dom hade fått lite sommarvärme.. Men det är tyvärr ingen plötslig värme eller sol på ingång så det kommer nog bli aningens kallt ute i partytältet. Men mysigt och trevligt kommer det med all säkerhet vara ändå! :) ? bröllop1(1)

Likes

Comments

Efter att ha haft några dagars semester på Gotland så var det väldigt skönt att få komma hem igår kväll och få sova i sin egen sköna säng. Mer om Gotland senare.. Jag ska skynda iväg till stallet nu för att ge Flingan medicin och plus att hovslagaren kommer för att sko om bakhovarna. Direkt efter stallet ska jag åka och hämta hem Amber, så tomt här hemma när inte hon är här!

20140627-083918.jpg

Likes

Comments

Solen lyser med sin frånvaro (höhö) så istället för att njuta av härliga sommardagar på stranden så får man nöja sig med lite poolhäng istället! :)

20140625-175545.jpg

Likes

Comments