Header

Bibbi och Balto var med till stallet nu på kvällen för att få leka av sig lite. Såhär såg det ut medan jag mockade och fixade lite: [videofyme id="996654" width="500" height="320"] När hästarna kommer in så är det dock ligg som gäller för Balto som inte kan kontrollera sig själv. Han blir helt till sig när hästarna kommer in och vet inte vilket ben han ska stå på alls. Han vill hoppa och bita dom i mulen, springa runt, leka och göra precis allt samtidigt. Idag var han riktigt duktig på att ligga under hela tiden som hästarna var inne. Dock så är han ändå ivrig, så fort man tittar på honom så blir han superglad och viftar på svansen och ålar sig på mage fram över golvet haha :) Men han ligger ju i alla fall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min prins, på sin gröna valpfilt och med sin gröna favoritgroda. Precis som på gamla goda tiden :) <3 balto

Likes

Comments

Idag har vi hämtat hem familjens prins. Vår lilla bebisvalp som vi gjorde oss av med är nu hemma igen. Så nu är familjen komplett om än bara för några dagar<3 Annars då? Har varit på olika möten idag, och det har gått bra allting. Det går fortfarande som planerat allting för mig :) Sen kom veterinären ut idag, dags för pojkarnas vaccination och Flingan fick även tänderna kollade. Han har legat lite konstigt på bettet en tid även fast jag har provat att byta bett så misstänkte att det var nå varg-tänder på gång nu. Det var det tack och lov inte utan dom var bara lite vass här och där och någon tand var för lång. Så det fixades till, raspades och kapades :) Jag är ju livrädd för sprutor och sånt så jag stod utanför hela tiden medan min duktiga hästrädda sambo fick stå inne och göra hästarna sällskap haha :) Men dom skötte sig bra allihop. Ska fota massa bilder på valpen som numera är 10 månader så ska jag visa er sen. Han är så himla snygg! 17.2

Likes

Comments

Idag var jag och Cyrus iväg på äventyr. Älskling och pappa kom till stallet och såg till så att jag kom iväg, ingen av dom kunde tyvärr följa. Jag backade och vände helt själv med transporten på stallplan och imponerade på dom båda haha. Gjorde klar Cyrus och tog ut honom, han är ju inte så supervan att åka transport, har bara gjort det 3 gånger totalt med mig så jag var lite orolig över hur det skulle gå.. MEN han stannade till när han såg transporten, frustade och klev rätt in! Sen stod han såklart som ett ljus hela vägen tills vi var framme. Väl där så var jag ju helt själv men det gick bra att lasta ur, han gnäggade lite åt dom andra hästarna där och sen var det inget mer med det. Gick in i ridhuset som världens coolaste ponny, imponerade på ALLA som såg honom där. Ingen trodde att han bara var 4 år, lugn, cool och bara fann sig i situationen, ny miljö, nya ryttare, lastbilar som åkte utanför och han beter sig som ingenting. Han presterade verkligen och jag blev alldeles varm inombords av att se honom vara så himla duktig haha :) Mitt lilla hjärta<3 6   Efteråt så klev han såklart rätt in igen och det var bara att åka hem :) Väl hemma så la han sig direkt i sin box och rullade. Haha så söt!

Likes

Comments

Jessica som vann en valfri boxskylt från TP Victory! Till er andra, tack för att ni deltog! För att inte missa liknande tävlingar i framtiden så kan ni lätt lägga till mig på Bloglovin'.  

Likes

Comments