9/2

Säger bara ÄNTLIGEN! Lastträningen börjar ge resultat.. Idag var vi i stallet till halv elva för att börja lastträna och han började som vanligt att gå på rampen och titta omkring inne i transporten. Efter några vändor in och ut ur transporten så kom vi äntligen på ett knep för att hålla honom inne tillräckligt länge så att man hinner stänga bommen och rampen. Trodde han skulle få panik när han märkte att det inte gick att backa eftersom han inte velat stå där inne en längre stund. Men han fick inte det. Såklart blev han lite stressad och trampade omkring, provade backa lite grann och försökte kolla bakåt. Men inte mer än så. Sen kunde han faktiskt äta lite hö också och även fast jag gick ut så stod han hyfsat snällt där inne. När det var dags att kliva ut igen så trodde jag att han skulle försöka flyga ut så fort rampen var påväg ner men han kunde vänta lugnt och det var på nervösa och darriga bakben som han sedan försiktigt gick ut. MEN han stannade på rampen sen och hade ingen lust att backa längre än så.. haha! Så speciellt rädd är han ju ändå inte. Nu gäller det bara att göra detta regelbundet så flyter det nog på hur bra som helst snart! :) Efter lastträningen så tog jag en prommis med Flingan och lilla grusvägen till stallet är helt täckt av is.. Tur att man har en gentleman till häst som låter matte klänga runt halsen för att inte halka haha!
 

Gillar

Kommentarer

MADDISENJ.SE,
Åh tack så jättemycket!! Ha en fortsatt fin söndag :)
maddisenj.se
Ebba,
- ja visst är det kul? Man hittar nya funktioner och resultatet blir alltid annorlunda! :) Vad kul att det börjar bli bättre med lastningen!
Rosendahlss.blogg.se
Isabella,
Bra jobbat! Skönt att det går år rätt håll :) och snällt av honom att agera stöttepelare. En sann vän!
Www.ryttarlivet.com
Olivia Gustavsson,
sv. nä jag tycker den var lite tråkig :(
oliiviiagustavsson.se
elin,
sv: jag och pojken ska gå ut och äta middag på djurgårn sen ska vi nog åka hem och bara mysa :)
www.eelin.se
liana,
Åh härligt att det gick bättre! :D Sv: HAha men någon gång då & då behövs det ;)
lianass.blogg.se
Milina,
åh vad härligt :) - vill inte ens veta hur samhället ser ut när jag är 25+..
milina.blogg.se
Julia,
sv: Jag kan inte direkt spela piano men tränar hemma lite mellan åt, håller med dig om att det skulle kunna vara kul att spela gitarr eller piano! :)
liarose.blogg.se
MATILDA,
söt häst =)
matildays.forme.se