8/3

Jösses vilken härlig vårdag vi har idag! Klarblå himmel, solen skiner och termometern visar långt över nollan. Det blåser en del men även vindarna är varma så det gör inget. Vid lunchtid så tog jag av Flingan hans täcke så att han skulle få stå och sola sig lite och han verkade minst sagt nöjd då han firade med att göra några bocksprång innan han ställde sig och åt sitt hö. Hundarna har fått en promenad ute i skogen till Texas favoritställe, bäcken. Riktigt härligt var det och vi var ute över en timme. Bäcken ligger alldeles intill ett kalhygge och efter en stund vid bäcken så hörde vi hur ett träd började knaka i varje vindpust. Alltså knaka riktigt högt.. Bäst att gå därifrån tänkte vi då man såg hela trädet svaja närmare och närmare mot marken. Vi gick över kalhygget och när vi hade kommit ca 100 meter därifrån så hörs ett stort brak och trädet faller till marken.. Tur att vi hade hunnit därifrån!

Gillar

Kommentarer

Netti,
Vilka fina bilder på hundarna och hästen :-)
starby.devote.se
my,
Superhärliga bilder, vi hade också jättevarmt idag :D
monkiapa.blogg.se/
sv; tack!! :) Kände att jag behövde säga mina tankar.. haha :D
neapocalypse.se
marina,
sv. Tack så mycket. :) Bra att ni hann ifrån trädet, kunde gått riktigt illa! Utöver det ser ni ut att ha haft en fin dag. :)
marinapalme.blogg.se
Josefine ?,
Så himla goa bilder :D
jlandgrens.se
Boel,
Himla underbart med vår! :)
boelish.blogg.se
Amanda,
Så underbart väder!
Amandadudas.blogg.se
Emelie,
Vilka fina hundar du har!! Så mkt go och härlig päls!
komkoma.blogg.se
Johan,
I Stockholm, där jag var i söndags, var det jätteskönt. 16 grader tror jag det var som varmast och det var riktigt skönt där i solen :) Tur att ni hann bort från trädet! Lite läskigt nästan... SV: Ja, den är spännande och inte minst lärori, så jag tycker definitivt att du ska lyssna på den :)
schumacher4ever.blogg.se
Flingans
,
Du är så välkommen så! ;D