7/7

En hel helg har redan gått med Texas och allt fungerar mycket bra än så länge och vi kunde inte vara mer nöjd med honom! Han sköter sig verkligen helt exemplariskt! :) Det absolut bästa med honom är att han gärna är med oss men han är inte beroende av oss. Han kan lätt underhålla sig själv med hjälp av sina leksaker eller så kan han utan problem bara sitta och titta på vad som händer runt honom. Det är himla skönt! I början hade han dock svårt för att vi klappade på Amber och han ville gärna komma och tränga sig emellan men det var vi tydliga med från start att han ska kunna vänta på sin tur. Dessutom är han näst intill rumsren och det har bara hänt en olycka här hemma sedan han kom. Annars säger han till när han behöver gå ut och man märker på honom att han blir lite stressad och vankar omkring lite i rummet. Så det är super! :) Vi har inte märkt någonting av att han skulle sakna sin mamma eller sina kullsyskon. Inget gnällande eller någonting annat. Det enda som man märker lite är när han ska sova, han sover gärna på ställen där det är trångt, säkert för att få känslan av att sova med sina syskon i en hög.
>
  • Texas

Gillar

Kommentarer

EMMA,
Gud så söt! Smälter!! Vad är det för ras? :) sv: ja, eller hur! Frozen Cheesecake är det bästa som finns! :)
emmach.blogg.se
Sanna Widman,
Åh sötis! :) SVAR: Jadå, mycket roligare med sol! :D
www.sannawidman.se
MATILDA,
Sanna Widman,
Hej! Nu är två vinnare uppe i Veckans Blogg. Kika in och anmäl dig gärna igen. http://sannawidman.se/2014/july/veckans-bloggar-ny-omgang.html#comment Ha en toppendag och vecka :)
www.sannawidman.se
Kristina ?ll,
alltså skrutten, så sööt!! :')
www.pressplay.spotlife.se
Åh så skönt att det går bra! :)
neapocalypse.blogg.se
Linda,
Nej men vad han är söt :') Hur gammal är han? Sv: Tack, det är det också verkligen! :D
thepainoflove.devote.se
Nathalie,
Gud va söt :)
Nathaliekongshoj.se
Anita,
Åå, helt kär är jag i den där lilla hunden. Helt underbar ju! :) Svar; Var på förhandsvisning igår kväll på lägenheten & lagt ett första bud på det. Återstår att se nu hur mycket någon annan vill lägga för den & om jag kan lägga över det... Risk för att priset stiger för mycket, folk verkar vara gjorda av pengar :-( Men får veta mer under dagen här... :D kram
siliiins.blogg.se