7/12

Fortfarande snorhalt ute på vissa vägar runt stallet men idag bestämde jag mig för att brodda Flingan i trakterna så jag kunde skritta en sväng. Tog dock ur broddarna sen igen innan jag släppte ut honom i hagen. Det räckte i alla fall gott och väl med endast två broddar i varje än så länge :) Det var riktigt härligt att slänga sig upp i sadeln igen även om det så bara var att skritta en stund. Flingan var riktigt pigg så det var en underbar liten ridtur. När jag släppte ut honom i hagen igen så kunde han inte hålla sig från att rejsa fram och tillbaka och bocka lite haha :)

Gillar

Kommentarer

Ronja Alexandra,
Oj så härligt det låter!
ronjalex.blogg.se
JoJo,
det är rätt halt här också på vissa ställen, vilket inte är sådär jättekul precis :/ sv; ja det är det :) jag måste försöka bli bättre på att göra ansiktsmasker lite oftare :) hoppas du har haft en fin helg! :)
rockdoll.devote.se
amanda,
Vilken mysig bild!
liindstrand.blogg.se
anna,
åh tackar, hoppas du haft en bra helg :)
annamarialarssson.blogg.se
Tea,
SV: Hihi ja men eller hur alltså, håller verkligen med dig! :D Ha en riktigt fin kväll, kramisar! <3
teajohnsson.blogg.se
Linda,
Viktoria - Gravidblogg,
Det var skönt att slippa höra hans snarkande ;) hihi
fames.se/imvicky
johanna,
tack :) och åh vad mysigt att kunna ta en uteritt när man vill!
mixband.blogg.se
Josefine ?,
Gosig bild!! :D Och ååå vad roligt att du fick sitta upp i sadeln även om det bara var en kort stund så kan jag tänka mig att det ändå gjorde mycket hihi :D Sv: Jaa verkligen!! Hur hade man motiverat det liksom om det hade hänt något? Ae fy.. Hade faktiskt inte ens tänkt på det förrän nu när du sa det.. Men tur att det faktiskt inte hände något ändå :o
jlandgrens.blogg.se
Ellen Schutz,
Åh va mysigt de såg ut !
eschutz.se/