6/11

Idag står termometern på närmare 0 grader men idag gör det inget. Jag är glad bara det inte regnar, så less på regnet som har kommit i stort sätt varje dag i flera veckor. Skönt när det är uppehåll! Idag har jag inga speciella planer, Flingan ska ridas och sedan ska det rensas lite på grejer här hemma, inför en stor grej. Mer om det senare. Idag hoppas jag att Flingan är lite lugnare än har varit de senaste dagarna. Han har varit extremt nervig och på tårna. Men efter att ha läst på Systrarna Elfstrands blogg att dom hade köpt magnesium till en av sina hästar och tyckte att det hjälpte mot nerverna så har även jag köpt detta till Flingan med hopp om att han ska lugna ner sig en aning för det har verkligen varit extremt den senaste veckan.

Gillar

Kommentarer

Natalie,
Härligt å slippa regnet:))
natallie.devote.se
Sessie?????????,
Hoppas detta ska hjälpa då. Inte kul att han är så nervig. sv: Ja men hoppas att ni får uppleva filmen i den rätta stämningen. Kollar man på skräck vill man ju ha det helt tyst runt om kring;)
patriciac.blogg.se
Emelie Andersson,
Sv: ja det ska bli kul om det kan sluta regna någon gång ;) Annars blir den ju inte av :/
emeliiiiieandersson.blogg.se
Jag ska inte rida idag - men IMORGON! Är taggad som fan alltså, har ridit han själv två gånger tidigare och då var det typ "åka runt" för att han skulle vänja sig, nu ska jag fixa massa kul vi ska göra, blandannat börja jobba på slutan och kanske dra fram några bommar... :)
neapocalypse.se
? THE REVOLT ?,
Hos mig har det inte regnat så mkt som du beskriver det :o här har det varit mulet ibland och så, men inte kontant regn. Dock snöade det idag och det är jag inte direkt jätte glad för :/ Blir ju så mkt slask och så när det är en kombination mellan regn och snö >.<
TheRevolt.blogg.se