6 Juni

Idag är det 6 Juni vilket betyder att det är Sveriges Nationaldag! Jag tror helt ärligt att jag aldrig har firat nationaldagen på något speciellt vis. Det enda som har varit bra med denna dag är att det är en röd dag som man fick vara ledig från skolan på eller på senare år, en dag som man tjänade extra mycket pengar på jobbet på. Brukar ni fira nationaldagen och hur gör ni det i så fall? Så, denna dag kommer alltså inte innebära något speciellt för mig alls. Jag kommer som vanligt att åka till Flingan och jag håller tummarna för att hans rygg har blivit ännu lite bättre. Sen ska så klart Balto och Bibbi få sin dos av motion också. Bloggen uppdateras som vanligt flera gånger under dagen och jag ska även ägna en hel del tid åt att skicka iväg lite mail, både roliga och viktiga.
 

Gillar

Kommentarer

Jennifer,
Jag åker till Gärdet och kollar på national-galoppen, ikväll åker jag till stallet och ska rida min ponny som har lagt på sig en del vikt på betet;)
ryttarenjennifer.blogg.se
Jennifer,
Förresten! Fortsätt göra flera delar av "den smutsiga hästbranchen", intressant att läsa och det ÄR viktigt!
ryttarenjennifer.blogg.se
Nathalie Tegelstam,
Jag ska på 20 + 50 års fest :) Ha en fin nationaldag! kram
nathalie.vionno.se
Michelle,
Vi brukar inte heller fira nationaldagen så mycket men jag vill bli bättre på att fira olika högtider i framtiden när jag har mitt eget boende! :)
mischakaro.blogspot.se/