5

Jag har fruktansvärt dåligt minne och tappar hela tiden bort min mobil och nycklar. Jag kan lägga av dom på en bänk, går på toa och sen kan jag inte för mitt liv minnas vart jag har lagt dom. Dock glömmer jag aldrig något hästrelaterat eller jobbrelaterat, förmodligen för att jag är rädd för att glömma det och verkligen anstränger mig hela tiden för att minnas!

Jag tycker nästan inte om någon kall mat alls och äter inte sallader med tex kall kyckling eller om det bjuds på kallskuret på någon middag. Går. Inte. Att. Äta. Äter inte heller såser på burk eftersom dom är kalla..

När jag var yngre, minns inte riktigt när, 13år kanske, så älskade jag att äta/suga på isbitar och kunde ta med mig ett glas med isbitar till mitt rum. Men så satt jag med en isbit i munnen en dag samtidigt som jag läste en bok och helt plötsligt sätter jag hela isbiten i halsen! Det var dessutom en stor isbit i form av ett äpple och hur jag än försökte så fick jag inte upp den. Jag hann precis ut från mitt rum och jag såg hur mamma kom springandes i trappen upp (vet inte hur hon märkte att något var fel eftersom jag hade en isbit i halsen och kunde ju inte få fram ett ord..) men precis när hon kom upp så svimmade jag av syrebrist så mamma hann precis fånga mig så jag inte skulle slå mig. Sedan fick hon göra Heimlich manöver och i samma sekund som isbiten med full kraft flög upp ur halsen så vaknade jag till liv igen. Läskigt att tänka på vad som hade kunnat hända om mamma inte var hemma..

När jag var yngre så tjatade jag och syrran på pappa och hans fru att vi ville ha husdjur hos dom. (vi bodde varannan vecka) pappas fru är dock pälsallergisk så det dröjde himla lång tid innan vi lyckades övertala dom att vi åtminstone skulle få ta över våra kusiners 2 marsvin. Marsvin är inte direkt de roligaste djuren man kan ha upptäcke vi efter misslyckade försök att få dom att hoppa haha! Så efter någon månad så tröttnade vi och det slutade med att pappas allergiska fru fick ta hand om dom. Haha!

Jag är vänsterhänt och är riktigt less på folk som hela tiden måste uttrycka sin förvåning så fort dom ser att en person är vänsterhänt. "Meen guuud! Är du VÄNSTERHÄNT?!"

Gillar

Kommentarer

elin,
sv: haha ja, man får liksom inte nog :D
www.eelin.se
Ida,
Haha, känner igen mig på flera saker! :) SV: Visst är dom!
gartunarider.blogg.se
linah,
yeeeeyy, är också vänsterhänt
linaheve.forme.se
Celine,
Nej men gud vad läskig den tredje var!
celinelf.se