5

 Jag har gått 2 år på kickboxning och det var riktigt roligt och egentligen en träningsform som jag hade velat fortsätta med om det fanns möjlighet :)

 Jag är en riktig glassfantast och äter helst glass varje dag. När jag bodde själv så var det inte ovanligt att jag åt glass både till frukost, lunch och middag!

 Jag har otroligt lätt för att börja gråta och gråter jämt om något är sorgligt på någon film. Jag kan även gråta på beställning.

 Under min första vecka på gymnasiet hade vi en gruppredovisning och ca 5 minuter in i redovisningen så svimmar jag. Anledningen? Vi visade en film om hur grisar, kossor och höns behandlas utomlands i köttindustrin. Jag tittade inte ens på filmen eftersom jag visste att det skulle vara starka bilder så det räckte med att jag visste vad den handlade om för att jag skulle svimma.. Efter det så visste alla vem "tjejen som svimmade" var.

 Innan jag satsade seriöst på ridningen så dansade jag även hip-hop/street några år :)

Gillar

Kommentarer

ebba:),
åh filmer gråter jag med hur lätt som helst till haha!
ebbahellstrom.blogg.se
LORISSA LOVEBOMB,
Åh vad kul med hiphop! Jag önskar att jag satsade på något. Jag vill satsa på klättringen, eller någon annan form av muskelträning. Saknar att känna mig stark.
lorissalovebomb.se
En plats i solen,
kickboxning är kul, jag önskar jag kunde hålla på med det, men mitt knä fixar inte det.
enplatsisolen.bloggplatsen.se
Anita,
Kul att läsa :-) Kram!
siliiins.blogg.se
Moa Mildén,
Vad kul med kickboxning! Har alltid velat börja med boxning - för det är kul och för träningen är väldigt bra men har aldrig blivit av.. Antar att inte tiden räcker till heller :) Fin header! Har du gjort den själv? :D
mildenuknow.blogg.se
Kickboxning har jag alltid velat prova. :)
evahle.se
Emma,
jag har också dansat hiphop/street :) det var faktiskt kul!
emmaahs.webblogg.se