4/8

Idag är det måndag och det känns på ett sätt som om sommaren är slut idag. De flesta kommer tillbaka från sin semester vilket betyder att läkarbesök och möten drar igång denna vecka igen. Och idag har jag följande att se fram emot:

Alla verkar vara taggade på att träffa mig deras första arbetsdag efter semestern för jag har lyckats blivit dubbelbokad samma dag OCH samma tid.. Prioritera vad som är viktigast och boka om det ena.

Jag ska träffa min läkare och vi ska gå igenom hur hösten ser ut för min del.

>Texas ska till veterinären för att vaccineras och gå på rutinkontroll.

>Efter alla måsten idag så ska jag och syrran åka till stranden för att sola och bada och passa på att njuta av sommaren! :)

 

Gillar

Kommentarer

Olivia Gustavsson,
sv. ja men eller hur, visst blev den :D
oliiviiagustavsson.se
sv; det var verkligen intressant! Verkar så himla bra för hästarna att kunna träna dom från marken på ett sånt sätt! Tillexempel Prissan har sån rygg så man inte får rida på henne, då tror vi att vi genom långtygling kan vi få hennes rygg mer musklad och kanske senare rida henne :) Idag ska jag åka med min lillasyster på en ridskola, hon ska få rida hihi! Som hon har längtat <3
neapocalypse.blogg.se
Wilma,
Jag ska vara ute i solen, fixa i stallet & åka en sväng till Hööks för att inhandla en del saker! :) Ungefär så kommer nog min dag se ut! Sv: Ja, lillen :( ?
wilmafur.se