31/1

Snön vräker ner samtidigt som det droppar från både träd och tak.. Inte superlockande att kliva upp kl 7 då för att släppa ut hästarna. Men det är bara att bita ihop och tänka på att så fort jag är klar och kommer in så kan jag dra filten om mig och mysa ner mig i soffan. Fast sen när man väl är ute i stallet så kan man inte skynda sig ändå, man vill stå och mysa med varje häst och bara njuta av stunden då hästarna inte riktigt har vaknat till liv ännu. Igår vid lunchtid fick jag det samtal som jag väntade på och fick åka in till Stockholm till eftermiddagen för att göra klart allting. Så sjukt kul! Jag kommer berätta för er på måndag vad det handlar om.. Vi kände i alla fall sen att det var värt att fira så då gick vi ut och åt på Vapiano med Oscar och Lina som ju också bor här på gården. Vi åkte in till Täby Centrum och efter en god middag så gick vi på bio och såg Taken 3. En helt underbar fredag! ?
 

Gillar

Kommentarer

maja söderberg,
mums med vapiano :)
majasoderbergs.devote.se
Diana,
här snöar det också. nonstop sen i går kväll :) sv. hihi, tack! ^^
attborjalevaigen.blogg.se
Kashaya,
Mysigt med Vapiano och bio.=)
www.kashayas.se
JoJo,
låter som en perfekt fredag! :) vad tyckte du om taken 3? sv; ja jag gillar citatet, så jävla sant! hoppas du har en fin helg tjejen! :)
rockdoll.devote.se
Aschmanda,
Taken tre måste ses! :) Va den bra ? :) sv: Hehe ja det är ju de! :) Ja men precis, men oftast dem stora har ju stängda dörrar, det är de som är så synd :/
aschmandas.devote.se/
Ida Gratte,
åå var filmen bra ? :) Vill se den :)
www.idagratte.blogg.se
ida foto. ?,
åh låter superhärligt! och Taken 3 är sjukt bra!! :D
idanilssonphoto.se
Anita,
Åh så mysigt! :-) Svar; Ja, min arbetsgivare står för att betala truckutbildningen osv. Vilket gör det ännu mer värt att faktiskt passa på att ta Truckkort ! Kram
siliiins.blogg.se
Flingans
,
Ja den var helt okej! Inte lika bra som 1:an och 2:an men ändå sevärd! :D
Ryttarlivet.com,
Bor du i/nära Stockholm? Hade jag ingen aning om :) Grattis till kontraktet! Har en liten aning om det kan vara (eller jag hoppas att det är det, för det vore så kul och välförtjänat för dig) :) Hur gick det förresten med den där elektrogrejen ni testade på Flingan? Hjälpte det? Kram!
www.ryttarlivet.com