30/11

Idag är det alltså första advent. Helt sjukt! En månad kvar på detta år, det började ju nyss?! Idag är det väl många som julpyntar och kanske julbakar? Det blir inget julpynt för vår del i år (som om vi någonsin har julpyntat haha!) tycker inte att det där med julpynt är lika roligt som när man bodde hemma. Då var det en helt annan sak, nu är det mest jobbigt. Men julbaka ska vi nog ta och göra men det får bli någon annan dag för idag är det fullt upp! Vi ska alldeles strax lasta in Texas och all packning i bilen för att bege oss iväg till årets sista utställning. Vi får hoppas att Texas sköter sig lika bra denna gång som han gjorde sist :) Men även om han sköter sig bra kan det ju gå hur som helst. Det är det som är det tråkiga med utställning, mycket hänger på domaren och vad just den gillar personligen. Som en utställning vi var på så var mer än hälften av hundarna i gruppfinalen blue merle, det säger ganska mycket vad just den domaren gillar för färg på hundarna :)
 

Självklart måste man duscha och bli fin kvällen innan utställning! :)

 

Gillar

Kommentarer

Anita,
Lycka till på utställningen!! :) och trevlig advent. Kram
siliiins.blogg.se
Ronja Alexandra,
Så söt han är! Lycka till! :)
ronjalex.blogg.se
Linn,
önska verkligen jag kunde njuta nu utav att de är första advent, att de snart är jul/nyår men allt suger just nu som du vet...<3
www.nattstad.se/livetsomlinn
Louise - vitmossa,
Lycka till! Roligt med utställning :)
vitmossa.blogg.se
maja söderberg,
haha det är så kul att duscha hundar, dock svårt och kämpigt ibland ;)
majasoderbergs.devote.se
Sofia,
Måste tillägga att du har en bra blogg och väldigt fina djur! :)
sofiakristiansson.blogg.se
amanda,
åh vad söt:D
liindstrand.blogg.se
Ryttarlivet.com,
Sintra har också fått duscha idag - inte för att åka på utställning dock ;) Vi har julpyntat lite, jag gillar att ta fram lite mer ljus och hänga upp stjärnor. Adventsljusstake är ett måste! Tomtar och krimskrams gör sig dock icke besvär, hehe!
www.ryttarlivet.com
Lydia,
ponnyryttaren,
Vad använder du för att göra din rubrik "Första advent" ?Ursöt hund btw.
ponnyryttaren