27/2

Fredagar innebär kort arbetsdag på jobbet, vilket känns skönt, då känns det som om man får en riktigt lång helg ändå. Efter jobbet så kommer hovslagaren. Lite nervöst är det faktiskt då det är första gången Flingan ska skos sedan vi flyttade vilket innebär att det är en helt ny och okänd människa för Flingan. Flingan är fortfarande lite reserverad till nya människor och han testar dom gärna lite första gångerna han träffar någon ny innan han accepterar den nya människan. Men det går nog bra, jag har hört mycket gott om denna hovslagaren och han har dessutom skott många elithästar inom dressyr. Sen är det fredagsmys som gäller, jag åker ju till Göteborg imorgon så då ska jag och Micke ta tillvara på den här kvällen och ha lite kvalitétstid ihop :) Hur spenderar ni er fredag?

Gillar

Kommentarer

Johan,
Skönt med kort arbetsdag tycker jag! :) Jag skulle ha åkt till Malmö i helgen, men ligger däckad i feber, så det blir inget med det, tyvärr... :/ SV: Ja, jag älskar nostalgi! :) Gamla TV och dataspel, gammal musik, ja, allting man minns från barndomen i princip :)
schumacher4ever.blogg.se
Divorce your horse,
Hoppas att det går bra med skoningen, och att du får en superbra fredag! :D
divorceyourhorse.se
miningalinn,
Jag njuter av sista dagen hemma(:
nouw.com/miningalinn
Linneaellinore - FOTO,
Låter som att du hade en riktigt bra fredag! :)
linneaellinore.blogg.se
emla,
Åh va kul o åk till GBG, hade jag oxå velat göra. Min fredag tillbringade jag hemma vid pappa. Han har fyllt år så de blev smörgåstårta med släkten o fika. :) Himla trevligt då man inte träffa alla så ofta.
emla000.123minsida.se
Cicci,
Hoppas allt gick bra!:D
www.cezia.se