25/9

Godmorgon! :) Fast som vanligt har jag varit vaken i flera timmar.. Vet inte vad Texas har fått för sig helt plötsligt. Han väcker oss flera gånger per natt utan att egentligen vilja något. Och kliver vi inte upp så sitter han och gnäller oavbrutet. Kliver man upp och släpper ut honom så vill han bara leka och är alltså inte kissnödig. VAD GÖR MAN? Blir galen snart.. Hur ska vi veta när han gnäller för att han behöver gå ut eller för att han har tråkigt? Och hur får man honom att sova på nätterna? Som det ser ut just nu så går vi sista promenaden runt 23 och går sedan direkt och lägger oss. Sen kan Texas väcka oss redan vid 02 ibland och sedan varannan timme efter det. Känns inte okej. Kom gärna med tips och råd! ?

Gillar

Kommentarer

Lillabus,
Låter som ett typiskt valpbeteende. Har inte haft valp sedan jag var 10 och då var det inte direkt jag som gick upp så kan tyvärr inte ge några tips. sv: Tack, blir nog hemma i morgon med men börjar känna mig bättre.
lillabus.devote.se
Josefine ?,
Men åh nä gud så söt!! :o
jlandgrens.blogg.se
sv; haha tack :D jag trodde också jag skulle fega ur men måste säga att det är MYCKET finare såhär än innan ;)
neapocalypse.blogg.se
amanda,
åh vad söt :D
liindstrand.blogg.se
Ellen,
Låter jobbigt, har tyvärr inga tips. Sjuuukt fin vovve!
ellengrantz.blogg.se
Amanda,
Vera,
Tur för honom att han är så söt! ;) SV: Tack, vad snäll du är! Kram
veraholmlund.horseworld.se
luvcatz,
Men vilken gullig hund :) Jättefin blogg du har :)
luvcatz.bloggplatsen.se/
haflingerhorse
,
Åh vilken sötis! :D // Evelinn
Ryttarlivet.com,
Om du VET att han inte behöver gå ut (för att ni varit ute nyligen) så handlar det om att han testar och att du/ni måste vara tydliga och konsekventa i att visa att detta beteende inte är ok. Min Sintra har haft en del sådana där gnällperioder, jag säger då till henne på skarpen NEJ (som hon förstår, har ni lärt honom NEJ än?) och sedan "gå och lägg dig". Om hon inte gör det visar jag henne till hennes bädd. När hon lägger sig får hon genast beröm "bra, duktig tjej). Så fort hon gnäller igen - NEJ, och när hon tröttnar och lägger sig igen "bra". Sådär får man hålla på men är man vara konsekvent bör det vara över inom ett par dagar max. Lycka till!
Www.ryttarlivet.com