25/12

Jag hade verkligen en fin julafton igår, först och främst så låg snön kvar från dagen innan. Det var minus grader och riktigt härligt. Det kom även några snöskurar då och då under dagen och fyllde på snölagret på marken. Såå mysigt! Jag började dagen i stallet hos Flingan, jag hade tagit med mig lite granris för att göra julfint i hans box. Höll på fixa och dona i stallet i säkert en timme innan jag tog in Flingan från hagen och borstade honom. Sen tog vi en härlig promenad i snön. Vi gick inte så långt men var ändå ute rätt länge. Vi gick bara och mös i snön samtidigt som det snöade. Helt underbart! När jag kom hem från stallet åkte vi direkt till kyrkogårdarna, tände ljus hos min mormor och Mickes mamma. ? Sen var det bara att åka hem och fixa sig innan man begav sig iväg till släkten för att umgås, äta gott och köra julklappsleken. Efter flera härliga timmar så begav vi oss hemåt. Det snöade då fortfarande så direkt när vi kom hem så bytte vi om, drog på oss täckbyxor, mössa och vantar och gick ut och lekte med hundarna i snön. Perfekt avslut på dagen!

Pyntade fint i hans box med granris och morötter ?

Även jag fick en julklapp av Flingan. Väldigt snäll och omtänksam häst! Hans ledord för denna julklapp var; man tager vad man haver samt att det är tanken som räknas.

Om jag blev glad? Inte speciellt. Och detta förklarar varför vi tog en promenad istället för en härlig ridtur i skogen..

   

Gillar

Kommentarer

ååh låter ju som en helt fantastisk julafton! snöööö ? Sv: Tack så jättemycket! :D ?
photobylove.se
maja söderberg,
mysigt :) & god jul!!
majasoderbergs.devote.se
Peter
,
Ja vilken härlig jul !
Julia,
Vilken mysig julafton! :) Kram
jylli.bloggplatsen.se