24/8

Godmorgon söndag! Herregud vad jag är trött av mig, skulle lätt kunna lägga mig och sova i några timmar till som det känns just nu. Men det har jag inte riktigt tid med. Jag ska alldeles strax ta och åka till affären för att köpa ingredienser till lite bakning och sedan är det just det jag kommer ägna denna söndag till, att baka. Perfekt söndags-syssla! Sen ikväll kommer jag planera kommande vecka lite. Älskar att planera veckan på söndagar så man har en överblick över vad man ska göra när och vad som händer. Jag är en riktig planerar-människa och gillar när kalendern är full av saker att se fram emot :) Vad gör ni idag?
 

Gillar

Kommentarer

MartinaOlsson,
VINN ÖRHÄNGE FRÅN MARIA BLACK - VÄRDE CA 500KR! http://martinaolsson.myshowroom.se/44014/tavling-vinn-orhange-fran-maria-black/
martinaolsson.myshowroom.se
LORISSA LOVEBOMB,
sv: När du har bestämt dig så kan du gå in på hemsidan jag länkade till (osponsrat), för där kan man göra "pixeltest" så man är säker på att bilderna inte blir dåliga i stort format liksom :) Jag märkte att bilden på berget hade bäst chans att göra sig bra på en duk, så jag väljer nog den, men funderar på att beställa två ;)
lorissalovebomb.se
fashion,
sv; tack! :) Jag har också planerat idag :D längtar tills hovis kommer på onsdag!!
neapocalypse.blogg.se
Sofie?,
Så kul att baka, vad blir det för något? :) Idag blir det bara att vara inne och ta det lungt dag för mig skulle jag nog tro :)
sofieiistheking.blogg.se
Ellen,
Tack så mycket! :)
ellengrantz.blogg.se
Sarah,
Va kul o baka :) Va blire för nåt? :)
CheerSarah.devote.se