23/7

Vilken dag jag hade igår! Vi började med att spendera några timmar på Slottshoppet och sedan åkte vi över till stranden som ligger alldeles bredvid för att bada ett tag. Och trots att det var i havet och det brukar vara svinkallt att bada där så var det hur skönt som helst igår. Man kände knappt att man gick ner i vattnet, så skönt var det! Alldeles perfekt enligt mig som annars inte tycker om att bada i havet för det jämt är så kallt, igår ville jag knappt kliva upp, haha! :)
Efter ett par timmar på stranden så begav jag mig till stallet för att rida Flingan, trodde jag.. När jag tog in Flingan så såg jag att hans vänstra has var otroligt uppsvälld. Han hade fått ett litet sår typ 5mm och hade svällt upp så sjukt mycket. Han var dock inte halt eller varm men jag beslutade så klart att inte rida. Istället så kylde jag honom med kallt vatten och gick sedan en liten promenad. Idag får vi hoppas att det ser bättre ut! :)
Kvällen avslutades med älskling, mamma och mammas man på bilbingo som bjöd på måånga skratt! Allt gick fel för den stackars speakern och det blev kaos.. När det var dags att bege oss därifrån vid 23-snåret så upptäckte vi att bilen helt plötsligt inte gick att starta. HEHE. Alla åkte därifrån och kvar stod vi. Vi hann i alla fall fråga en om starthjälp och det var bara tur att han hade startkablar med sig..
 

Gillar

Kommentarer

Julia Svensson,
sv: Åh tack så jätte mycket vad glad jag blir!? kram
www.juliiasvensson.blogg.se
fashion,
Hoppas du har en härlig dag imorgon Kram :D
nattstad.se/fashioninspiration
Kristina ?ll,
Låter riktigt mysigt :)
www.pressplay.spotlife.se
Ååh stranden <3
miiinaaa.blogg.se