22/9

Redan tisdag och vi är mitt uppe i veckan. Igår var det fullt upp hela dagen, möten avlöste varandra och ett läkarbesök på det. Dagens höjdpunkt igår var att vi beställda nya almanackor till jobbet. För mig som är ett riktigt almanacks-freak var det helt klart det roligaste som hände under hela dagen. Att få sitta och bläddra i en katalog med mängder av olika almanackor att välja mellan och ha beslutsångest vilka almanackor man skulle välja, haha :) Idag har det varit en kaosdag. Ingenting har velat fungera så som jag har velat att det ska fungera. Massa program och grejer på datorn som inte funkade som det skulle och andra saker som strulade. Känns inte som om jag fick något gjort alls på jobbet idag utan bara löste de problem som uppstod. När jag kom hem var det skönt att kunna lägga sig på sängen men Amber på magen och bara gosa en stund. Underbar kvalitetstid. Nu är det dock dags att göra sig redo för träning med Texas. Träningen den här veckan blev flyttad och det var ingen igår utan det är idag istället. Med spöregn utanför så är jag inte sådär jättetaggad.. Hehe. :) Den här herren är dock taggad och alltid redo för att gå ut! :)

Gillar

Kommentarer

Anna Larsson,
ja de är underbart att vara "ledig" haha bara att slippa momentet att gå upp på morgonen för att ta sig till tåget och pendla 1,5 timme är skönt :)
annamarialarssson.blogg.se
Carolina,
Förstår att dagens höjdpunkt var att få välja vilken almanacka som ni ska ha! Älskar att göra min egna i december/januari :D Sv; tack ska du ha :D
knaset.blogg.se
Tuva Björnwall,
Men vad söt! Svar: Ja det är inte alls kul! :(
fattagaloppen.blogspot.se
Amanda,