2/2

Jag har varit lite ofokuserad på hästfronten senaste tiden och inte riktigt vetat vad jag hållit på med egentligen. Jag har inte direkt haft någon plan för ridningen den sista tiden utan jag har bara tagit dagarna som dom kommit och bara lallat omkring utan att veta vart jag varit på väg. Visserligen så har jag ju varit borta några dagar och sen har massören varit ut men nu är det ändring som gäller. Jag kommer idag att göra upp en plan för de närmaste veckorna för att komma till mina mål. Jag vet redan nu att det kommer vara en hel del lastträning och även några pass på banan med bommar och olika lydnadsövningar. Har ni en plan för varje vecka/månad för er ridning?
 

Gillar

Kommentarer

Rebecca,
Nu är helgensblogg avslutad, kika in och se om det blev du. Om inte, anmäl dig till veckansblogg. http://byrrebecka.blogg.se/2014/february/helgensblogg-vinnare-veckansblogg.html#comments :)
byrrebecka.blogg.se
Evelina,
Nu på vintern går mina planer i kras ganska ofta eftersom underlaget sällan är på min sida, men annars brukar jag ha ett ungefärligt veckoschema i huvudet och ett "mål" för varje månad, och sedan planerar jag utifrån hur jag ska ta mig till målet bäst. :)
evelinablomqvist.se
Åh den lilla hästen var himla söt! :) Och vilken häftig man!
yohannafotograferar.blogg.se
Julia Nyström,
Fina du! Super fin blogg med bra inlägg, älskar den :-) Http://JuliaNystrom.horseworld.se
JuliaNystrom.horseworld.se
Klara,
Vilken gullig liten fluffboll! :D
klaraf.blogg.se