1/8

Så har vi passerat juli och går med stormsteg mot hösten. Och det känns.. allt annat än mysigt. Jag hade lätt kunna haft sommar året om och förstår inte alls alla de människor som säger att dom ser fram emot hösten, få sitta inne med en kopp te och höra regnet smattra. Bladens gröna färg byts ut och trillar så småningom av. Kylan kryper på och man får gosa ner sig i en filt eller i en härlig stickad tjocktröja.

FÖRSTÅR INTE.

Jag vill ha sommar och sol. Värme och solbrända ben. Hatar att frysa och hatar att klä på mig flera lager av kläder. Det ska vara lätt, på med ett par shorts och en t-shirt liksom. Så ja, ni kan ju kanske själva räkna ut att jag kommer ta tillvara på dessa sommardagar som är kvar! ;) Ska njuta av varenda dag som bjuder på värme. Jag ska inte ha allt för många planer, bara ta dagarna som dom kommer och göra det som faller mig in.

Hur ska ni spendera de sista sommardagarna?

Gillar

Kommentarer

Kristina ?ll,
Jag håller med lite! Gillar inte del av hösten som är grå och regnig, men när höstlöven precis ändrat färg finns det nog inget som är finare :) när det är sådär lagom varmt :)
www.pressplay.spotlife.se
Jennifer,
Måste faktiskt hålla med dig! Hatar att frysa och jag hade LÄTT haft sommar året runt. Jag förstår heller inte dom som har KLAGAT på den stekheta värmen i sommar, även om det är svettigt och varmt så är det ju livet om man jämför med att fingrarna blir blåa av köld, snö i ansiktet och klumpiga kläder. Men eftersom att det inte går att hindra hösten och vintern från att komma så får man ju göra det bästa av det:D
ryttarenjennifer.blogg.se
Mia,
hehe okej :) Känns helt galet att det redan är augusti, sommaren har gått så fort ;o Tråkigt bara att jag jobbat hela sommaren, har bara haft två veckor ledigt så börjar jobba på måndag igen.
Miizing.blogg.se
Sanna Widman,
SVAR: Åh tack :)
www.sannawidman.se
Ida,
sv: Det var det! :) Du skulle inte vilja ställa några frågor till mig till min frågestund? Skulle bli jätte glad!
idamarkestig.blogg.se
Wilma,
Jag är heller inte speciellt taggad på hösten, jag vill ha sommar längre! Det har gått alldeles för fort! :/
wilmafur.se