17/12

Fy vilken jobbig natt det har varit. Inte många timmars sömn. Det började redan när vi skulle gå och lägga oss och Texas ville INTE sova. Han hoppade hela tiden upp i sängen där han vet att han inte får vara. Tog med sig leksaker upp och ville leka. Skällde om vi ignorerade honom. Hänvisade honom till hans säng hela tiden. "Ligg. Stanna där. Nu ska vi sova Texas". Glöm det. Upp i vår säng igen. Vi bytte ut vår film på datorn till Bamse och han blev lugn. Texas älskar barnprogram. Han kan sitta och titta i en evighet. Tillslut somnade han och vi bytte film igen. Då vaknar han och är lika pigg igen och allt börjar om... Somnade vi så väckte han oss med sin blöta nos i våra ansikten. Efter ett par timmars sömn för oss alla så vaknar han igen strax efter klockan fyra. Kommer till mig och gnäller. "Nej Texas, du behöver inte gå ut. Gå och lägg dig!". Han ger sig inte och jag kliver upp, varpå Texas skyndar sig till sin säng och låtsas sova! Nej, han behövde inte gå ut. Ville bara väcka mig. Vi somnar om och jag får väl sova i 1-1,5 timme innan jag hör världens högsta råmande, ni vet sådär som kossor låter? Jag vaknar med ett ryck och tror först att det var i min dröm. Men så ser jag att även Micke vaknar med ett ryck och jag fattar att det inte var i min dröm. Ljudet kommer igen och låter EXAKT som en kossa, jag får panik och tror att någon av hundarna håller på att dö men så ser vi att det är Texas som ligger och drömmer. Har seriöst aldrig hört en hund låta på liknande sätt och det lät huuur högt som helst! Längesen han var såhär jobbig på natten, det brukar räcka med att vi säger "Nu ska vi sova, godnatt Texas!" och då går han och lägger sig. Är han inte trött så tar han med sig en leksak till sängen och ligger och biter på den tills han blir trött och somnar. Tur att han är söt.
  • Texas

Gillar

Kommentarer

Josefine
,
Åååå så söt :D
Nelly,
Åh, förstår att det måste ha varit en jobbig natt :/ Haha what, lät han som en ko?! Fågelhund har man väl hört talas om... ;)
justanothermortal.blogg.se/
bexollila,
Life of Johanna,
Hej! Kul att du är med i lucka 17! Din kommentar med svaret på frågan publiceras när tävlingen är avslutad så att ingen använder sig av ditt svar, utan själv får leta upp det. Lycka till!
lifeofjohanna.se
Elin,
Vad jobbigt, hoppas nästa natt blir lugnare :)
www.baraaeelin.blogg.se
natalia,
Hoppas du får mer sömn inatt!
nattis98.bloggplatsen.se/
Pauline,
vad jobbigt :(
lillafrokenhurtig.se
Alice,
Oj, vilket busfrö, haha! Förstår att det inte var kul, men himla söt är han. ^^
lallizzlife.blogg.se
Amanda,
Hoppas du får sova inatt!
www.amandassofi.wordpress.com
Åhh vad jobbigt! Som ett litet barn ;) Nästa gång får ni ha på Bamse hela natten medans du och din kille slumrar ;)
neapocalypse.se