1/6

Okej, juni. Årets första sommarmånad. Hoppas, hoppas att det kommer märkas av! På riktigt, maj har varit en riktig skitmånad rent vädermässigt. I vanliga fall brukar maj kunna bjuda på soliga dagar och härliga kvällar. Nu har det mest varit regn, moln och blåst. Hoppas att solen och värmen nu vågar sig tillbaka och bjuder på lite sommar!! :) Idag väntar en helt vanlig arbetsdag, som dessutom redan har börjat. Jobb 7-16. Papper och siffror. Stress. Månadsskifte betyder alltid att det är mycket att göra. Men det innebär också att dagen förmodligen kommer gå fort. I eftermiddag ska vi till brukshundklubben. Det är fri träning där på måndagar, så vi ska dit och träffa lite andra hundar och träna själva. Förresten, det ligger en härlig bildbomb på tidsinställt, från vår spadag igår!

Gillar

Kommentarer

Carolina,
Ja, första juni för min del är ju inte jätte trevlig. Det riktigt öser ner med regn haha xD Sv; Jadå, det har jag haft :)
knaset.blogg.se
Jag är faktiskt jättetaggad på sommaren! Min och Clooneys sommar kommer bli AWESOME! Det har börjat gå riktigt framåt i ridningen <3
neapocalypse.se
Håller med dig! Vi får hoppas på riktigt toppenväder nu i juni :) sv; Tack så jättemycket :)
ztinas.spotlife.se