15/8

Fasen vad skönt med fredag känner jag, hur känner ni? Har ni börjat skolan/jobbet igen eller börjar ni nästa vecka? I alla fall, den här helgen kommer bli awesome och jag hoppas att mina fötter får förbli relativt smärtfria så att mina planer kan fullföljas. För säkerhetsskull så kommer jag se till att ha kryckorna i närheten om dom skulle behövas. Denna dag kommer jag att börja i stallet, både Persan och Flingan ska tas om hand. Får se om jag rider båda barbacka för att avlasta fötterna eller hur jag gör. Det blir skogen för båda i alla fall :) Sedan ska vi åka och lämna Texas hos Mickes pappa som ska vara hundvakt åt honom till imorgon. På hemvägen ska vi stanna och handla mat inför ikväll då ett gäng vänner kommer hit på grillning. Senare på kvällen ska vi vidare till en havsrestaurang/pub/bar för att dricka drinkar och lyssna på en trubadur. Det är Mickes kompis pappa som spelar bland annat och typ alla jag/vi känner ska dit både folk i vår ålder och äldre! Haha det kommer bli grymt ;)
 

Gillar

Kommentarer

vanja,
sv: tack :)
vvanja.blogg.se
MADDISENJ.SE,
Av diverse olika anledningar har bloggen legat nere större delen av sommaren tyvärr. Nu är jag dock tillbaka och möter hösten med att återigen satsa på bloggen! Hoppas du vill fortsätta följa mig och att du kanske till och med kan finna lite inspiration hos mig :) Kram från mig
maddisenj.se
Linda [fotoblogg],
Börjar skolan den 25:e så ett litet tag kvar :D
lindassphoto.blogg.se/
AAMANDAOLIVIA,
sv: är helnöjd med allt från schampoo till olja med dem så tips, verkligen!! :)
glossfashion.com/aamandaolivia
Mia,
Ja fy riktigt obehagligt, hoppas de hittar den/de som gjort detta.. Ja det var tur att jag inte behövde betala. :) Låter som att din fredag blir riktigt bra, mysigt med restaurangbesök! :) Själv har jag jobbat, gymmat, ätit och nu ska jag se The Mentalist resten av kvällen tänkte jag :)
Miizing.blogg.se
fashion,
Kul att du kommer få en bra helg :D
nattstad.se/fashioninspiration
Emla,
Jag skall få ha 2 veckor ledigt nu, känns jätte konstigt men skall bli super skönt. Jag hoppas att det kommer bli varmt och fint , dock verkar det inte så. :( känner mig inte helt pigg så ikväll blir det bara att slöa. I morgon ver jag inte vad jag ska göra, på kvällen skall jag nig iväg på en flytt fest. 2 gamla klass kompisar skall flytta till Australien o jobba så dem bjuder in till lite grillning :)
Emla000.123minsida.se
Amanda,
Jag börjar skolan på måndag, så en ledig helg först.
www.amandassofi.wordpress.com
LORISSA LOVEBOMB,
Jag började jobbet i onsdags, men eleverna börjar på kommande torsdag :) sv: ja, de går i årskurs 6-9 så de förstår nog. Jag freestylar lite :)
lorissalovebomb.se
Boel,
Så himla skönt med helg!
bowelz.blogg.se