14/9

Vilken otroligt trevlig kväll vi hade igår! Jag och Micke hade först bokat bana på discobowling, bara han och jag. Även fast bowlinghallen var vårt andra hem förut så är det sällan jag spelar och det finns ju en anledning till det. Micke tävlingsbowlade förut och därför hängde vi där mycket och eftersom han tävlade så får ju han strike hela tiden medan jag mest kastar i rännan - inte så kul. Haha! Men igår var vi där och hade det trevligt i alla fall. Efter bowlingen så gick vi till en bar i närheten och tog en drink innan vi gick vidare till en annan bar för att möta upp några vänner. Kvällen blev väldigt lyckad ?

Gillar

Kommentarer

Hej, vilken fin blogg du har! … Har precis börjat blogga igen efter ett tags uppehåll, besök gärna bloggen och släng in en kommentar om vad du tycker om den nya designen :) Kram Thea
theresemartinsson.horseworld.se
Josefine,
Åh gud vad kul med bowling! :D
jlandgrens.blogg.se
Life of Johanna,
oh vad roligt med bowling, kanske skulle satsa på göra det nu innan magen blir för stor :) Och sen med en bebis blir väl inte bowling det man satsar på direkt ): Lät som en härlig kväll! Tack så jätte mycket :)
lifeofjohanna.se
Julia,
Åh discobowling är jättekul! :D
jylli.bloggplatsen.se