14/8

Hej på er! Vaknade imorse av att hovslagaren ringde och frågade om han kunde komma lite tidigare.. Typ så mycket tidigare att han redan var på väg. Haha jag var ju helt inställd på att han skulle komma kl 13 så det blev minst sagt stressigt. Och när jag började gå till stallet så kände jag vilken enorm träningsvärk jag hade. Visst att jag red två grymma pass igår men jag kände mig ändå inte slut i musklerna efteråt, inte så slut så jag kunde förvänta mig träningsvärk i alla fall. Men så blev det och hela låren värker (framsida, baksida och insida) och rumpan. Så när Flingan är skodd och klar så ska vi ta en skrittrunda i skogen tänkte jag. Det blir nog lagom för oss båda :)

Gillar

Kommentarer

Josefine ?,
Sv: Aldrig fel med nya saker! :D
jlandgrens.blogg.se
Erika,
Mysigt att rida i skogen :)
icanpikan.blogg.se
Caroline Bågfeldt,
Sv: Ja men visst, det är inte snyggt när det är helt nyklippt, haha, man vill ha lite slitet och ovårdat hår :D Btw, önskar jag hade samma mod som du, jag sitter bara och säger att det blev bra när de frågar, sedan när jag går därifrån så vill man typ börja gråta.. haha.
carolinebagfeldt.se/
Oj, det blev lite tidigare, men nu har den fått nya skor! :)
www.henrikolsson.eu
Anita,
Hihi, härligt med lite träningsvärk! :-) Kram
siliiins.blogg.se
Sara,
Sv: Hotell har en förmåga att bli så himla dyrt för inte mycket mer >_< Plus, vandrarhem kan vara sjukt mysiga! Det är liksom accepterat att snacka med random personer :D
www.nattstad.se/RisingSun
Emma - Saqubeck,
Av vilken anledning skor du om man får fråga? :)
www.saqubek.forme.se