14/2

Alla hjärtans-dag idag hörrni! :) Är det en dag ni brukar fira? Vad brukar ni då hitta på? Jag tycker den här dagen är himla mysig och speciell, även om man inte gör värsta grejen av den. Så fint att ägna en hel dag till kärlek, oavsett vad det är för kärlek man uppmärksammar denna dag. Kärleken till dina vänner, till din husdjur, till din familj eller varför inte.. kärleken till dig själv? ;) Jag och Micke ska för åka iväg och kika på en tävling sen ska vi ha lite Alla hjärtans-dag mys här hemma, vi ska göra middag och efterrätt och sen kika på en bra film tillsammans med en godisskål! :)
 

Gillar

Kommentarer

sussi,
vi firar inte här hemma .. Älskar bildtexten så himla bra... =)
siouxzie.vimeddjur.se
marina,
sv. Tack så himla mycket. :) Låter som en skön och lugn dag. :)
marinapalme.blogg.se
JoJo,
älskar sista bilden, är så sann! sv; tack själv tjejen! :) hoppas du hade en underbar fredag och får en bra helg! :)
rockdoll.devote.se
Lina Nilsson
,
Har varit tillsammans med min kille i 6år nu och vi brukar nog faktiskt inte precis fira. Kanske köper något till varandra men inte mer än så. Idag blir det inget firande precis men däremot så ska vi "fira" imorgon med att äta gott och sedan kolla på Fifty Shades of Grey på Bio. Blev inget idag eftersom filmen var fullbokad alla tiderna ;) http://linanilsson.horseworld.se
ÅH JAAA jag ska också köpa godis! Tänkte inte på det! hihi! Själv har man fått en jättebra start på alla hjärtans dag med hästflytt som gick super! (y)
neapocalypse.se
Mysigt! hoppas du får en mysig dag ? Sv: Tack så mycket!:D
photobylove.se
vanessaandersson,
Visst är dagen överskattad! den sista bilden gillade jag!
vanessaandersson.se
Aschmanda,
Glad alla hjärtans dag fining <3
aschmandas.devote.se/
Diana,
v brukar typ ge ett kort och en chokladask eller nåt i familjen. men i år har jag inte köpt något. en mysig dag annars, fin tanke med den även om man ska visa varandra kärlek alla dagar. men ibland kan det ju behövas att man avsätter en dag för att göra det lilla extra ;) SV: tack detsamma! :)
attborjalevaigen.blogg.se
Linn,
Jag och min pojkvän gjorde inget speciellt gav varandra varsin present och åt tillsammans :) <3
nouw.com/livetsomlinn