14/1

Godmorgon! Eller godförmiddag snarare. Känns som om klockan är jättemycket trots att den bara är strax efter tio. För mig blev det en tidig morgon som startade med en kort promenad med hundarna innan det var dags att gå in i stallet och väcka hästarna. Första gången jag hade utsläppet själv här och det är alltid lite nervöst med nya rutiner och med nya hästar som man inte har hunnit bekanta sig så mycket med. Om man råkar göra lite fel så kan det ju bli riktigt tokigt så jag har skrivit upp en liten fusklapp med rutinerna och vilken häst som går i vilken hage osv.. :) Efter att hästarna har ätit lunch så tänkte jag ta in Flingan, pyssla lite och rida en sväng. Får se om det blir på banan eller om det blir en uteritt. Lutar mot ridbanan eftersom det är rena rama skridskobanan på uppfarten och ut mot vägen. Trots att Flingan har brodd så känns det halkigt.. I alla fall härligt att solen skiner över gården idag! ?

Gillar

Kommentarer

åh så härligt! Sv: Tack så mycket! :D
photobylove.se
Diana,
haha, jadu det känns som hela sverige är en enda stor skridskobana just nu :P sv: ja, helt underbart var det!!! :) behövde verkligen en sån dag.
attborjalevaigen.blogg.se
Daniella,
Fint det ser ut ^^ Sv: Haha jaha ja, så var det inte hos mig typ. Smaken är som baken hehe :p Nej men jag brukar inte bära så mycket faktiskt, det orkar jag inte!
daniellamaraui.devote.se
Anna,
Härlig bild! En fusklapp är ju bra, lika bra att få det rätt från första början :)
annaterneborg.blogg.se
M I L I N A . S E ?,
det är sjukt halt! jag halkade och ramla på rumpan igår när jag var ute med hunden haha :|
milina.se
saga,
Så fint och mysigt väder ni har! :)
sagapaulsson.blogg.se
Amanda Jona [SPONTAN],
Åh vad härligt med sol :)
spontan.blogg.se
Cicci,
Lät väldigt mysigt att rida :D tänk om jag kunde det är tyvärr för allergisk :)
www.cezia.blogg.se
Lina,
Är nog bra att ha en fusklapp till en början så man vänjer sig =). Tar alltid tid att lära sig in nytt.
linanilsson.horseworld.se