14 Juni

Vilket jäkla busväder jag vaknade upp till idag, solen skiner äntligen men istället är det storm ute. Vi hade egentligen bokat in en fotografering på förmiddagen för att fota till min nya design men det funkar ju inte när det blåser såhär mycket.. Hela designen är klar och det är bara bilderna som saknas men vi har varit tvungna att skjuta upp fotograferingen hur länge som helst för det har varit så knasigt väder hela tiden.. Så tråkigt, jag vill ju ha upp den nya designen nu! :D Men så vad händer idag då? Jag ska iväg på examensfika, i vår släkt har vi alltid haft examensfika för att fira att någon har fått sommarlov och i år har en av mina kusiner gått ut 9an så då är det lite mer speciellt :) Sen ikväll ska vi iväg till Furuvik för ikväll står Laleh på scen. Funderar på ifall vi ska ta med oss en filt och gott fika och bara ligga och njuta av hennes musik på en gräsmatta bredvid scenen. Så får det nog bli! :) Vad gör ni denna lördag?

Gillar

Kommentarer

Linda [fotoblogg],
Vad fin du är!
lindassphoto.blogg.se/
Tråkigt med busväder.
pinkpiercings.se/
frida christina,
Erica,
Sv; Tusen tack! :D
ericaschedin.blogg.se
Klaudia,
Bra inlägg och fina bilder! Kram!
lifebyklaudia.blogg.se
Caroline,
Gud va fin du är! <3
www.carolineliedbergs.devote.se
Linda,
Det har verkligen varit tråkigt väder :P Finis! :) Sv: Jag tror det finns bara i Helsingfors här i Finland? Som någon slags kampanj då Magnum fyller 25 år :P Men det är alltså bara en vanlig Magnumglass där man får välja pålägg på :)
thepainoflove.devote.se
Jag älskar Laleh! Hon är världens bästa kvinnliga artist. Hon är så underbar och så fort hon uppträder gör hon varje milimeter av hennes rörelser till en dans. Varje sekund till en upplevelse och varje andetag minnesfullt. Hon är äkta konst ?
nicolinda.blogg.se/
Linnea - fotoblogg,
Söt bild :) sv: Tack så mycket! :)
girlinthewood.devote.se