13/7

Då kör vi, måndag igen. Dags för ännu en dag på kontoret. Det är så svårt att hålla motivationen uppe på jobbet nu när det är så tomt på kollegor. Många som har semester och de få som är på plats är så utspridda så man känner sig aningen ensam. Man får verkligen känna på hur viktigt det är att ha bra kollegor för att trivas på jobbet. Inte själva arbetsuppgifterna som har den största betydelsen. Utan bra kollegor skulle vilket jobb som helst bli tråkigt tillslut. Vad gör ni idag? Fler som jobbar eller är alla lediga..?

Gillar

Kommentarer

Fin bild! Jag skulle egentligen jobba (eller ja, ha praktik) men blev sjukskriven den här veckan... Så bara att vila upp sig och ta nya tag sen!
babustyle.forme.se
ida,
Håller med dig!! Såååå viktigt med bra kollegor på jobbet :) Själv är jag ledig idag för de är min födelsedag hehe :D
idanilssonphoto.se
marina,
sv. Roligt att du tycker det. :) Hoppas du har en bra dag på jobbet ändå! :)
marinapalme.blogg.se
Vivi,
Word !! Själv jobbar jag en del ensampass med nätter osv, men det är helt okej. Dock är det ju roligast att träffa lite folk och jag har verkligen jättebra kollegor på mitt nya jobb. Nu håller jag bara tummarna för att jag ska få stanna. Hoppas du har en skön sommar trots jobbandet ;P Kram
www.missvivis.se
Viktoria Eriksson,
kämpa vidare på jobbet! fin bild på dig också :)
vickons.blogg.se
Alice,
Jag förstår att det blir lite tråkigt på jobbet när så många är borta. :/ Hoppas de kommer tillbaka snart! :) Själv var jag ledig idag, men jobbar i morgon.
lallizzlife.blogg.se
Peter
,
Jobb Jobb Jobb :-)
Carolina,
Tråkigt att känna sig ensam på arbetet! :/ men en väldigt fin bild på dig, älskar färgen på tröjan! :D Sv; ja, det var super roligt med en roadtrip :D
knaset.blogg.se
Madeleine,
Hoppas du får en bra dag på jobbet i morgon trots att det är tomt på folk. Jag har semester :) Madeleine
vitsvartochlime.blogg.se/
Josefine ?,
Ååå fina du!! :D
jlandgrens.se