10/5

Som jag skrev tidigare så har jag spenderat hela dagen fram till nu ute på vischan. Det är min farbror och hans blivande fru som bor där och det är så himla lugnt och fridfullt där ute. När det är så långt bort från allting så infinner sig ett helt annat lugn när man inte hör något sus från bilväg eller annat som stör. Det enda man hör är fåglarna som kvittrar, hästarna som tuggar och katterna som jamar. Stugan som ni får se bild på är inte huset dom bor i utan det är gästhuset.. ;)
 

Gillar

Kommentarer

Ryttarlivet.com,
Vad härligt det ser ut! Vill också ha ett landställe att rymma iväg till :)
www.ryttarlivet.com
Anita,
Gud så mysigt :D
siliiins.blogg.se
NICOLE,
Fina foton :D OCh vad fin du är! SV jaa det var kul :)
nnnnicolee.blogg.se
Sara,
Fina bilder :) Det gick både bra och dåligt på tävlingen, vi var felfria i 120cm men i debuten i 130cm orkade han inte mer och stannade, så det var tråkigt :(
aamaziing.se
Vilka fina bilder! Ibland är det skönt att komma bort lite, till ett lugnare ställe! Jag är dock inte en person som trivs mitt ute i ingenstans, jag vill ha nära till allt, haha. Men ibland så är det skönt att komma bort! :) Svar: yes, jag såg eurovision! :)
babustylee.webblogg.se
Josefine
,
Så fina bilder! :D Sv: så roligt! Då kommer det nog fler sådana inlägg! :D Jaha okej.. Men oj, att du fick en häst på köpet! :o men ah, tråkigt när det blir så fast och andra sidan så kanske det var "lika bra" man måste ju tänka på vad man själv klarar av och så :/ kram!
Flingans
,
Tack! :)
Emla,
Måste bara säga att du är så himla söt !! :)
emla000.123minsida.se
Flingans
,
tack! :) ?
Flingans
,
Men åh, tack vad gullig du är! :D