10/4

Godmorgon världen! Har ni sovit gott? Jag klev upp halv sju för att gå och duscha men var så himla trött efteråt att jag gick och snoozade en halvtimme haha. Sen när jag skulle kliva upp igen så kan jag inte stå på min fot. Det gör så jävla ont! Och det är det jag hatar med min sjukdom. Den är så oförutsägbar. För en halvtimme sedan kändes det inte alls. Jag går och lägger mig i sängen i en halvtimme och sen kan jag inte stå på foten. Men nu har jag i alla fall ätit frukost och dessutom läst aftonbladet. Jag läser alltid aftonbladet på morgonen och idag blev jag så jäkla irriterad. Den HÄR artikeln innehåller ett uttalande från Tallink Siljas chef. Han uttalar sig om de våldtäkter som äger rum på båtarna och hur det bara ökar i antal. Han säger att det är vi kvinnor som ska tänka på hur mycket vi dricker eftersom vi vet vad som kan hända. Och det är så sjukt jävla fel! Kvinnor blir våldtagna både nykter och full. Och det är ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG kvinnans fel om hon blir våldtagen eller sexuellt ofredad. När ska samhället lära sig? Näe, nu måste jag skynda iväg till jobbet, tror kryckorna får följa med idag. Eller så kommer jag kunna stå på foten nu när jag reser mig. Man vet aldrig. Vi hörs sen!

Gillar

Kommentarer

Karin,
Vad har du för sjukdom? Jag vet precis hur jobbigt det är att inte veta hur man mår när man kliver upp. Var med om en ridolycka för 1½ år sen och fick splitterfrakturer i hela underbenet (det stod åt fel håll). Vet liksom aldrig hur det ska känna när jag kliver upp på morgonen. Kan bli samma sak för mig, kryckåterfall och sånt. Jobbigt! Svar: Skönt att ni slapp regn :) Det gjorde vi verkligen inte här! Haha då fattar jag vem din hund är. Jag trodde det var två olika hundar! Lustigt att hon bara lystrar till den ena om du är arg. Hundar och djur kan ha så roliga egenheter för sig :)
arhamn.webblogg.se
Vad är det för sjukdom du har? Starkt o hålla på med hästar ifall de är sånna besvär! :)
Www.teamkoel.se
NICOLE,
Halv 7 är ju rena sovmorgonen ;) Jag går upp 5 i veckorna... SV Ja det är det, men förhoppningsvis kommer allt gå bra! :) Kram
nnnnicolee.blogg.se