10/1

Heej! :) Det känns riktigt konstigt att inte kunna logga in på bloggen och skriva till er eller svara på alla era kommentarer. Vårt internet kommer på måndag eller tisdag.. så svårt att blogga riktiga inlägg från mobilen. Igår var vi in till stan på kvällen och gick ut och åt med familjens dotter och hennes pojkvän. Riktigt trevligt var det! :D Idag kommer mamma och hennes man hit och hälsar på, det ska bli roligt att visa dom hur vi bor! :D Men innan dom kommer så ska jag fixa allt i stallet och även skritta Flingan en sväng. Hittills så har Flingan bara fått promenader för att vänja sig med omgivningen och hinna landa lite här. Nu anser jag att han är redo för ett skrittpass, det blir dock på ridbanan :) Ha det bra så hörs vi när jag kan :D

Gillar

Kommentarer

LORISSA,
hoppas att ni, förutom internetbristen, har fått världens bästa start på nya stället. Det verkar så :)
lorissalovebomb.se
Amanda,
Så mysig bild!
amandadudas.blogg.se
Lina,
Hejsan! Sugen på ny header? Kika in min hemsida eller mejla direkt till lina.strom@hotmail.com Ha en fortsatt bra lördag! Kram :)
lsdesign.webblogg.se
Mizca,
Svar: Ja, precis! De kommer med ledtrådar som en 5åring klarar av och så försöker dem få det till att ingen ringer för att de inte kan men i verkligheten sitter massor och matar samtal efter samtal och kommer inte ens fram då de bara släpper igenom några per omgång. Dåligt.
www.mizca.se
Elin,
Vad tråkigt.. men stå ut det kommer :)
www.baraaeelin.blogg.se
Julia Jansson,
herreguuud vilken fin häst !! vilken ras är det?
Juliasimonejansson.blogg.se/
maja söderberg,
åh va fin din header är!!
majasoderbergs.devote.se
Mamma
,
Taack för senast! Va superhärligt ni bor! Verkligen jättefräscht och så mysigt! Förstår nu varför ni ville flytta dit måste vara en dröm att bo så där med hästar och hundar! Kanske kan vi flytta in i stallets lägenhet och jobba som "Lina och Alfred" i Emil!
Sandra,
Sandra,