10 v.

Idag blir Texas 10 veckor och vi har haft honom hemma i 2 veckor. Herregud vad tiden har gått fort! Han sköter sig fortfarande hur bra som helst, han tar det mest lugnt fortfarande, sover eller bara sitter och tittar på vad som händer. Under dessa två veckor har vi hunnit träna en hel del med honom och vi har låtit honom upptäcka världen. Han jagar flugor och fjärilar, nosar på blommor och grodor, upptäcker fåglar och han tycker de stora fåglarna (kråkor, skator och måsar) är riktigt läskiga när dom kommer för nära haha! Han har fått träffa några andra hundar och tränat på att åka bil. Vi har också gått i koppel någon gång varje dag och han är riktigt duktig. Vi håller på vänjer honom med att vi håller på med tassar och klor. Vi tränar inkallning, han kan sitt namn nu men ibland är han så upptagen med att upptäcka världen att han inte riktigt hör oss. Vi tränar sitt, ligg och stanna. Något vi har fått träna extra mycket på är hur man ska bete sig när det är dags för mat. Han är heeeelt tokig i mat och i början så pep han, gnällde, skällde, hoppade runt, sprang fram och tillbaka och han visste inte alls vart han skulle ta vägen när han såg eller hörde maten. Detta beteendet tyckte vi inte var okej så det har vi tränat på stenhårt. Han får bara sin mat när han är lugn och sitter ner. Det börjar gå riktigt bra nu men ibland blir han så till sig fortfarande att vi måste ställa upp matskålen igen och vänta några minuter innan vi provar att ställa ner den igen.
  • Texas

Gillar

Kommentarer

Emelie Andersson,
Sv: ja det var verkligen toppen :D
emeliiiiieandersson.blogg.se
EMMA,
Gud så sööt! sv: haha, ja verkligen! Riktigt bra med hål för pannluggen! :D Hade någon luva där det inte fanns hål för pannluggen och under blev det istället en stor boll, haha :P
emmach.blogg.se
fashion,
Sjukt sööt hund :D
nattstad.se/fashioninspiration
Amanda,
Vilken sötnos han är! :D Saknar faktiskt när min hund var valp. Eftersom det var våran hund som fick valparna så spenderade jag så mycket tid med dem, särskilt Bebis, då det var han vi skulle behålla. Tror jag tog ut honom för första gången efter 2 veckor, men det var bara några minuter. Han var för rädd för att ta sig nånstans. Han var dock inte så nyfiken av sig. Men att lära honom saker var typ meningslöst, eftersom Ronja (mamman) var så envis och gjorde allt på sitt egna lilla sätt. Hon lyssnade enbart när hon ville, haha. MEN VALPAR ÄR JU SÅ UNDERBARA! Svar: Tack så mycket! :)
babustylee.webblogg.se
Wilma,
Åh, men vilken otroligt söt hund! :D
wilmafur.se
ida foto. ?,
så otroligt söt :') sv; taack ?
prinsesc.blogg.se
Kajsa,
va söt hund :))
wanderlustes.blogg.se
Cecilia,
Men åh vilken söt liten en! <3
cecilialantha.wordpress.com/