1 Juli

Första juli idag, helt sjukt! Vart tog hela juni vägen? Det känns som om hela juni bara har regnat bort.. Vi har knappt haft en enda dag med sol och värme denna sommarmånad? Men nu verkar det i alla fall som om bättre väder är på väg, dock inte idag för just nu spöregnar det. Så sjukt läskigt att tiden går så fort tycker jag och nu är vi redan halvvägs på år 2014. Bara halva året kvar, 6 månader innan det är dags att fira in ett nytt år igen. GALET! Något jag verkligen måste bli bättre på är att leva här och nu, jag måste börja ta till vara på varje dag även om det regnar eller är dåligt väder. Det går ju inte bara att leva de soliga dagarna, man måste leva däremellan också. För dagar är alldeles för dyrbara för att bara kasta bort på väntan. Lev varje minut! :)

Gillar

Kommentarer

amanda,
Amanda,
sv: precis! det är väldigt synd att vissa blir så rädda att de bara försvinner, men det betyder väl att de inte var så bra vänner som man trodde från början
amandacarlberg.com
Linnea - fotoblogg,
Ja, tiden verkligen flyger iväg! Älskar citatet, så sant! sv: Tack så mycket! :) Vad tråkigt att du också har dåliga erfarenheter från arbetsförmedlingen. Dom finns ju trots allt för att hjälpa människor.
girlinthewood.devote.se
Josefine ?,
Sv: Nä helt rätt! Dock är det lite jobbigt med de där dåliga dagarna.. Men som du säger, man måste ha sådana också för att märka av de bättre :) Kram!
jlandgrens.blogg.se
Nathalie Tegelstam,
Vilket jättebra citat :) kramkram
nathalie.vionno.se
Olivia Gustavsson,
sv . ja men eller hur :D
oliiviiagustavsson.se
Henrik Olsson,
Tiden går alldeles för fort!!
www.henrikolsson.eu
jossan,
Tycker också att det är helt sjukt att det redan är juli, halva året har redan gått med andra ord, sjuuuukt :o sv: Åh hihi, ja gott blev det! :D
josefinsunnanlid.blogg.se
Emla,
du e inte ensam. måste oxå bli bättre på det, och då e ju sommaren egentligen en perfekt tid att börja med de :) Va nere idag och åt glass med en kompis på hamnen, sjukt mysigt, mycket beroende på sällskapet visserligen men ändå. Många härliga kvällar vill jag ha :) o liksom ta sig tiden :)
emla000.123minsida.se
VERONICA - modeblogg,
Men gud så bra citat!! :) Ha en grym onsdag fina du! Kramar!
vveronicas.com/